Nieuwsbrief   Massage praktijk Flevoland

Aanraken is een kunst!

In mijn massagepraktijk masseer ik vrouwen én mannen.

Je leeftijd, hoe je eruitziet, of je eventuele beperkingen hebt:

het speelt bij mij geen rol; je bent wie je bent en zo accepteer ik je. 

Bezoekers komen uit heel Nederland.

 

Rol van massage bij rouwverwerking

 

De manier waarop je omgaat met rouw staat ook in verband met ervaringen uit het verleden. Rouwverwerking is vaak een weerspiegeling van hoe jij in het leven staat. Hoe ga je om met spanningen? Stop je je gevoelens weg? Blokkeer je? Het is belangrijk om te kijken naar hoe zich dit op lichamelijk en geestelijk vlak manifesteert. Rouw kan tot uiting komen in je lichaam. Denk aan gespannen spieren, oppervlakkige ademhaling, hoge bloeddruk, etc. Op geestelijk vlak kun je last hebben van verdriet, prikkelbaarheid, boosheid, lusteloosheid, etc.

Met behulp van massage kun je ontdekken waar de problemen zich vastzetten in jouw lichaam en geest. Aanraking helpt je om in contact te komen met jezelf, gevoelens te deblokkeren en troost te krijgen. Dit kan je helpen om spanningen te laten varen, zodat je kunt ontdekken wat je nodig hebt om verder te kunnen.

 

 

Welke massages zijn geschikt voor rouwverwerking?

 

Er is een aantal specifieke massages en therapieën die geschikt is als ondersteuning bij rouwverwerking, waaronder de klassieke ontspanningsmassage, tantramassage

 

Klassieke ontspanningsmassage

 

Dit is een zachte lichaamsmassage die je helpt om naar je lichaam te luisteren en spanningen los te laten. Door de rouw ervaar je mogelijk veel stress. De massage zorgt ervoor dat het gehalte aan stresshormonen afneemt. Er wordt door de aanraking onder andere oxytocine aangemaakt; een hormoon dat voor een geborgen gevoel en rust zorgt.

 

Workshops.

Het is mogelijk om mij ook in te huren voor een workshop.

Zijn jullie een vrienden of vriendinnen groep dan is het ook mogelijk.

Op aanvraag is er een programma te maken.

Blijf bij je eigen roots klik  hier

 

 

Divers

Voor afspraak altijd bellen met nummerherkenning, niet sms.

Tijdens de massage neem ik telefoon niet op, als je mijn niet kan bereiken probeer het dan later nog een keer.

Alle dagen beschikbaar.